Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Borgerhout

Loodgieter Borgerhout

SBS Technics is een expert loodgieter, actief in regio Borgerhout. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij SBS Technics terecht. Zoekt u een loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Borgerhout

SBS Technics heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het detecteren en herstellen van waterlekken. In regio Borgerhout en de buurgemeenten staat zelfstandig patron Bart Sevenans gekend om zijn snelle service en budgetvriendelijke oplossingen. Heeft u een waterlek of last van een lekkende afvoer? Dankzij moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten.

Hulp bij verstopping in Borgerhout

Leiding verstopt? Twijfel niet en schakel een loodgieter in. In regio Borgerhout en omstreken kan u rekenen op SBS Technics voor het verhelpen van verstopte leidingen. Middels moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Borgerhout

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Borgerhout.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Brecht

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com