Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Hoogstraten

Loodgieter Hoogstraten

SBS Technics is een expert loodgieter, actief in regio Hoogstraten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij SBS Technics terecht. Zoekt u een loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Hoogstraten

Dankzij onze uitgebreide expertise in het detecteren en herstellen van waterlekken, kunnen wij u snel van dienst zijn. In regio Hoogstraten en de buurgemeenten staat zelfstandig patron Bart Sevenans gekend om zijn vlotte service en budgetvriendelijke oplossingen. Heeft u een waterlek? Hulp nodig bij het opsporen van een lek in uw leidingen? Door middel van moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten.

Hulp bij verstopping in Hoogstraten

Leiding verstopt? De klassieke middeltjes werken niet meer? Twijfel niet en schakel een expert in. In regio Hoogstraten en omstreken kan u rekenen op de loodgieters van SBS Technics voor het verhelpen van verstopte leidingen. Middels moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Hoogstraten

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Hoogstraten.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Hoogstraten

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com