Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Schilde

Loodgieter Schilde

Wij zijn als loodgieter actief in regio Schilde en omstreken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij SBS Technics terecht. Zoekt u een loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Schilde

SBS Technics heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het detecteren en herstellen van waterlekken. In regio Schilde en de buurgemeenten staat zelfstandig patron Bart Sevenans gekend om zijn snelle service en budgetvriendelijke oplossingen. Een waterlek? Hulp nodig bij het opsporen van een lek in uw leidingen? Door gebruik te maken van moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten. Zo kan u onmiddellijk opnieuw genieten van het comfort van een goedwerkende waterinstallatie.

Hulp bij verstopping in Schilde

Leiding verstopt? De klassieke middeltjes werken niet meer? Wees voorzichtig met overmatig gebruik van chemische ontstoppers. Twijfel niet en schakel een loodgieter in. In regio Schilde en omstreken kan u rekenen op SBS Technics voor het verhelpen van verstopte leidingen. Middels moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Schilde

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Schilde.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Schilde

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com