Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Stabroek

Loodgieter Stabroek

In Stabroek kan u rekenen op de diensten van loodgieter SBS Technics. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij SBS Technics terecht. Zoekt u een loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Stabroek

SBS Technics heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het detecteren en herstellen van waterlekken. In regio Stabroek en de buurgemeenten staat zelfstandig patron Bart Sevenans gekend om zijn snelle service en budgetvriendelijke oplossingen. Heeft u een waterlek? Hulp nodig bij het opsporen van een lek in uw leidingen? Door middel van moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten. Zo kan u snel weer genieten van het comfort van een goedwerkende waterinstallatie.

Hulp bij verstopping in Stabroek

Leiding verstopt? De gootsteen-ontstopper kan het probleem niet verhelpen? Twijfel niet en schakel een loodgieter in. In regio Stabroek en omstreken biedt SBS Technics ondersteuning bij verstopte leidingen. Middels moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Stabroek

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Stabroek.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Stabroek

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com