Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Turnhout

Loodgieter Turnhout

SBS Technics is een expert loodgieter, actief in Turnhout. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Turnhout

SBS Technics heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het detecteren en herstellen van waterlekken. In regio Turnhout patron Bart Sevenans gekend om zijn snelle service en budgetvriendelijke oplossingen. Heeft u een waterlek? Hulp nodig bij het opsporen van een lek in uw leidingen? Door middel van moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten.

Hulp bij verstopping in Turnhout

Leiding verstopt? De klassieke middeltjes werken niet meer? Agressieve ontstoppers zorgen maar voor een tijdelijke verbetering van de verstopping? Twijfel niet en schakel een loodgieter in. In regio Turnhouten omstreken kan u rekenen op SBS Technics voor het verhelpen van verstopte leidingen. Middels moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Turnhout

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Turnhout.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Turnhout

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com