Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Zoersel

Loodgieter Zoersel

SBS Technics is een expert loodgieter, actief in en rond Zoersel. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij SBS Technics terecht. Zoekt u een loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie, opsporen van een verstopping of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Zoersel

SBS Technics heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het detecteren en herstellen van waterlekken. In regio Zoersel en randgemeenten Bart Sevenans gekend om zijn snelle interventies en budgetvriendelijke assistentie. Heeft u een waterlek? Hulp nodig bij het opsporen van een lek in uw leidingen? Door middel van moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten. Het genot van een goedwerkende waterinstallatie is maar één telefoontje van u verwijderd.

Hulp bij verstopping in Zoersel

Leiding verstopt? De klassieke middeltjes zoals de gootsteen-ontstopper bieden geen soelaas? Twijfel niet en schakel een loodgieter in. In regio Zoersel kan u rekenen op SBS Technics voor het verhelpen van verstopte leidingen. Middels moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Zoersel

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Zoersel.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Zoersel

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com