Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Airco specialist in Antwerpen

SBS Technics is uw betrouwbare partner voor de installatie en het onderhoud van uw airco. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij SBS Technics terecht. Op zoek naar naar een nieuwe installatie? Of op zoek naar een nieuwe koeltechnicus voor het onderhoud van uw bestaande installatie? Heeft u nog vragen? Aarzel niet, SBS Technics staat klaar voor u!

Waarom kiezen voor een airco?

De gemiddelde temperatuur in België blijft stijgen. U merkt het elke zomer opnieuw. Hittegolven zijn een wederkerend fenomeen. Hoe gaat u hier het beste mee om? Dankzij de hedendaagse geavanceerde airconditioning wordt uw lucht gekoeld, gezuiverd, geventileerd, ontvochtigd en verwarmd. Zo creëert u de ideale en gezonde leefomgeving met een ideale luchtcirculatie.

Een warme home-office of slecht slapen door warme slaapkamers is dus verleden tijd, dankzij onze koel-oplossingen. SBS Technics is een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf met geschoolde techniekers.

Nuttige informatie

  • Goed om te weten is dat de moderne airco toestellen ook warmtepompen zijn.
  • Deze lucht-lucht warmtepompen kunnen in de zomer koelen en daarnaast ook perfect verwarmen.
  • Ze zijn niet alleen beter maar ook veel zuiniger in verbruik en milieuvriendelijk.
  • De nieuwe generatie buitenunits zijn bijzonder stil.
  • Airco's zuiveren lucht en helpen in de strijd tegen Covid-19.
  • Voor meer informatie over warmtepompen bekijk zeker onze pagina warmtepompen.
SBS technics - Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf Brecht

Airco en Covid-19

Luchtventilatie is een kritiek punt in de strategie tegen Covid-19. Voldoende luchtventilatie, circulatie en filtering is cruciaal om het virus te bestrijden. Wij staan u graag bij om uw luchtventilatie te bestuderen en de gepaste oplossing te vinden.

Airco onderhoud

Een goedwerkende airco houdt de lucht die u inademt gezond en voorkomt ophoping van ongewenste bacteriën. Regelmatig onderhoud voorkomt een onprettige geur en verlengt de levensduur van zowel toestel als condensor. Hoe vuiler uw filters, hoe hoger het energieverbruik – daar het toestel harder zal moeten werken om dezelfde koeling te bekomen.

Op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw airco? Aarzel niet om onze techniekers te contacteren. Wij voeren interventies uit op eigen toestellen, alsook op uw bestaande installaties.

Airco herstelling

Hartje zomer. 30 graden. Airco defect? Wat nu? SBS Technics heeft een nood-service om uw airco snel terug operationeel te krijgen. Vaak is het goedkoper uw airco te laten herstellen in plaats van het hele toestel te vervangen.

Warmtepomp of airco: wat kiezen?

De verschillen tussen airco en warmtepomp worden in dit artikel haarfijn uitgelegd.

Daikin airco specialist

Wij werken enkel met de beste installaties, hoofdzakelijk met het Japanse merk Daikin. Werken met kwalitatieve airco-toestellen staat ons toe om u uitstekende dienstverlening te garanderen. Met meer dan 90 jaar ervaring op gebied van warmptepompen, airconditioning en klimaatregeling, heeft Daikin voor alle problemen een oplossing klaar.

Ontdek onze populairste Daikin airco’s: Daikin Stylish, Daikin Perfera, en Daikin Emura. Deze drie modellen bieden antwoord op al uw koel-wensen. Comfort is voor iedereen anders, geniet van deze stijlvolle en kwalitatieve toestellen – en bereid u voor op de volgende hete zomers.