Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

SBS Technics, uw partner voor totaalrenovatie

Totaalrenovatie in eigen beheer

SBS Technics kan ook ingeschakeld worden bij een totaalrenovatie, dit alles in eigen beheer. Wij zorgen dat alle klussen correct, tijdig en netjes uitgevoerd worden. Geen karwei die ons team niet aan kan. Wij verzorgen ondermeer het bezetten van muren, plaatsen van ramen en deuren, vloeren, plaatsen van parket en staan in voor alle soorten schilderwerken.

Werkingsgebied SBS Technics

SBS Technics is uw partner voor een totaalrenovatieproject, in Brecht en omstreken. Ons werkingsgebied omvat Antwerpen Centrum, Berchem, Borgerhout, Brasschaat, Ekeren, Essen, Hoevenen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Meer, Oostmalle, Schilde, Sint-Job, Stabroek, Turnhout, Westmalle, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet, SBS Technics staat klaar voor u!

Bezetten

Het bezetten van muren is niet iedereen gegeven. Muren bezetten vereist specifieke kennis en is bovendien een vuile karwei. Het vergt absoluut een professionele aanpak. SBS Technics staat klaar om u te helpen bij het stuccen van uw muren. Zoekt u een stucadoor? Contacteer ons.

Ramen en deuren

De installatie van nieuwe ramen met drielagig glas is cruciaal in een renovatieproject. Wij staan u graag bij met de juiste keuze van materiaal en afwerking, opdat uw woning aan de laatste standaarden voldoet. Kiezen voor de juiste deuren is ook ontzettend belangrijk. De juiste hoogte van de deuren zorgt voor ventilatie binnenshuis. Aangepaste voor- en achterdeuren zorgen voor de nodige gemoedsrust, wanneer u kiest voor veilige en stevige oplossingen. Contacteer ons.

Vloeren en parket leggen

Een totaalrenovatie is niet compleet zonder een nieuwe vloer. Geef uw woning de uistraling die het verdient met een nieuwe tegelvloer of een nieuwe parket. Visgraat of klassiek, SBS Technics staat klaar om de woning van uw dromen te helpen realiseren. Contacteer ons.

Schilderwerken

Ook voor schilderwerken kan u terecht bij SBS Technics. Wij staan u bij met keuze van verf, om een budgetvriendelijke en degelijke oplossing te vinden voor uw woning. Verf heeft belangrijke eigenschappen, zoals waterafstootbaarheid en afwasbaarheid. Kleinere kinderen in huis? Kies dan zeker voor verf die afwasbaar is, zodat u niet elke 2 à 3 jaar opnieuw moet schilderen. Contacteer ons.

Offerte aanvragen voor een totaalrenovatie