Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Centrale verwarming

SBS Technics is uw partner voor het plaatsen en onderhouden van uw centrale vervanging. SBS Technics biedt een volledig servicepakket aan om u als klant te ontzorgen. Onze geschoolde technici bezorgen u bij onderhoud en opstart van installatie steeds de nodige attesten. Heeft u nog vragen? Aarzel niet, SBS Technics staat klaar voor u!

Installatie nieuwe centrale verwarming

Een oude CV-ketel vervangen is niet noodzakelijk duur. Doorgaans is er geen extra breekwerk nodig . Bovendien bespaart een nieuwe ketel u jaarlijks honderden euro’s op uw energiefactuur.

Een nieuw toestel is vaak makkelijker in te stellen, te linken aan uw domotica, en bestuurbaar vanop afstand. Ook dit helpt u om verder te besparen op uw verwarmingskosten.

Onderhoud centrale verwarming

Niets zo vervelend als een panne op een koude winteravond. Wees daarom steeds pro-actief en laat uw toestel keuren door een erkend technicus. Bovendien is er ook de wettelijke verplichting: elke twee jaar dient uw centrale verwarming onderhouden te worden.  Zowel eigenaars als huurders zijn verplicht deze tweejaarlijkse keuring van de verbrandingsinstallatie te laten uitvoeren door een erkend technicus. SBS Technics zal u steeds de nodige attesten leveren.

Onderhoud gasketel

Het onderhoud van de gasketel omvat een visuele inspectie van alle onderdelen, het doorlopen van een uitgebreide checklist, het opmeten van de parameters van de verbranding en reining van de installatie. Door regelmatig uw ketel te laten onderhouden, kan u preventief slijtage opsporen en vervangen vóór de storing zich voordoet.

Onderhoud mazoutketel

Mazoutketels mogen niet meer geplaatst worden bij renovaties of nieuwbouwprojecten. Wenst u de levensduur van uw mazoutketel te verlengen, dan is het cruciaal om deze goed te onderhouden. SBS Technics is gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van mazoutketels in het Antwerpse.

Nuttige informatie

  • Een goed onderhouden ketel verbruikt tot 10% minder energie.
  • De standaard garantie van de toestellen is 2 jaar in combinatie met een onderhoudscontract wordt deze verlengd naar 4 jaar.
  • Wij bieden een onderhoudscontract van 5 jaar aan, maar voor een gewoon onderhoud kan u ook bij ons terecht.
  • Wist u dat onderhouden van uw centrale verwarming wettelijk verplicht is om de 2 jaar?
  • Bij brand zal uw verzekeraar steeds naar het onderhoudsattest van uw CV vragen.
IMG_0333-2