Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

SBS Technics, uw loodgieter in Antwerpen en omstreken

SBS Technics is een onafhankelijke loogieter, actief in het noorden en centrum van Antwerpen. Ons dienstenpakket omvat alle klassieke loodgieterij, gaande van een eenvoudige vervanging van uw centrale verwarming tot een totaalrenovatie van verwarming- en koelingsinstallaties.

Werkingsgebied SBS Technics

SBS Technics werkt voornamelijk in de buurt van Antwerpen Centrum, Berchem, Borgerhout, Brasschaat, Brecht, Ekeren, Essen, Hoevenen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Meer, Oostmalle, Schilde, Sint-Job, Stabroek, Turnhout, Westmalle, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel.

Noodnummer SBS Technics

03 344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes.


Voor niet dringende assistentie, kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

Uw airco specialist

SBS Technics is koeltechnisch gecertificeerd. Dit houdt in dat onze techniekers permanent geschoold zijn. Werken met geschoolde techniekers is onze garantie op uw tevredenheid. Via zowel onafhankelijke opleidingen als trainingen van onze leveranciers, blijven onze medewerkers steeds up-to-date. SBS Technics is uw airco specialist in regio Antwerpen en omstreken. Klik hier voor meer informatie.

 

Daikin specialist

Wij kiezen steeds voor kwaliteit. Als Daikin partner bieden wij u de onverslaanbare Japanse kwaliteit aan betaalbare prijzen. Naast klassieke airco’s, zoals Daikin Perfera, bieden wij ook de design-varianten uit het Daikin Stylish gamma aan. Voor elk budget een oplossing!

Uw CV specialist

Uw centrale verwarming, onze bekommernis. Op zoek naar een nieuwe installatie? Een totaalrenovatie? Of een volledige nieuwbouw? SBS Technics is uw partner in verwarming. Klik hier voor meer informatie.

Mazout

Installatie van nieuwe mazout verwarmingstoestellen is niet meer toegestaan. Onderhoud en reparatie van uw bestaande mazoutinstallatie is echter nog steeds noodzakelijk.

Gas

De populairste oplossing voor verwarming is nog steeds de klassieke centrale verwarming op gas. Onze SBS Technics techniekers hebben een certificaat om te mogen werken aan gas-installaties. Wij werken steeds samen met de grootste merken, om de juiste oplossing te vinden voor uw noden.

Warmtepompen

Een nieuwe manier van verwarmen is via warmtepompen. De slimme en efficiënte oplossing om elektriciteit om te zetten in verwarming. Klik hier voor meer informatie.

Vaillant expert

Vaillant is een Europese expert op vlak van verwarming – en is onze vaste partner voor centrale verwarming. De gas-installaties en warmptepompen zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een lange duurzaamheid en zijn bijzonder energie-efficiënt.

 

Vragen voor onze loodgieter?