Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Ekeren

Loodgieter Ekeren

SBS Technics is een expert loodgieter, actief in regio Ekeren en omstreken. Bedrijven alsook particulieren worden door ons bediend. Zoekt u een loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Ekeren

SBS Technics heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het detecteren en herstellen van waterlekken. In regio Ekeren staat Bart Sevenans gekend om zijn snelle service en budgetvriendelijke oplossingen. Heeft u een waterlek? Hulp nodig bij het opsporen van een lek in uw leidingen? Door middel van moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten. Zo kan u onmiddellijk terug genieten van het genot van uw waterinstallatie.

Hulp bij verstopping in Ekeren

Leiding verstopt? Chemische ontstoppers werken niet meer?  Twijfel niet en schakel een loodgieter in. In regio Ekeren en omstreken kan u rekenen op SBS Technics voor het verhelpen van verstopte leidingen. Via moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Ekeren

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Ekeren.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Ekeren

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com