Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf
Erkend verwarmings technicus - erkend koeltechnisch bedrijf

Loodgieter in Brecht

Loodgieter Brecht

SBS Technics is een expert loodgieter, actief in regio Brecht en omstreken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij SBS Technics terecht. Zoekt u een loodgieter voor een nieuwbouw, totaalrenovatie of het herstellen van een waterlek? SBS Technics staat klaar voor u!

Opsporen lekkage of waterlek te Brecht

SBS Technics heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het detecteren en herstellen van waterlekken. In regio Brecht en de buurgemeenten staat zelfstandig patron Bart Sevenans gekend om zijn snelle service en budgetvriendelijke oplossingen. Heeft u een waterlek? Hulp nodig bij het opsporen van een lek in uw leidingen? Via moderne technologieën kan SBS Technics snel de juiste diagnose stellen en het lek dichten. Zo kan u onmiddellijk opnieuw genieten van het comfort van een goedwerkende waterinstallatie.

Hulp bij verstopping in Brecht

Leiding verstopt? De klassieke middeltjes werken niet meer? Twijfel niet en schakel een loodgieter in. In de wijde regio Brecht kan u rekenen op SBS Technics voor het verhelpen van verstopte leidingen. Middels moderne technologie, zoals het gebruik van een camera ter ondersteuning van de rioolrat, kan SBS Technics vlot de juiste diagnose stellen en de verstopping verhelpen.

Loodgieter depannage-dienst Brecht

03/344 49 75 – het noodnummer voor al uw pannes in Brecht.

Offerte aanvragen voor sanitaire werken in Brecht

Voor niet dringende assistentie, vragen, of een offerte kan u ons ook altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Water photo created by kjpargeter – www.freepik.com